Hot Deals

Kategorie

home

Opinions about 
star star star star star
Excellent (5/5)
Opinions:
16 positive 
0 negative 

The total rating was calculated on the basis of  16 reviews collected through Facebook over the last 12 months
See comments

star
star
star
star
star
11-30-2018 09:44:21
Sprinterzy! Dostawa z prędkością światła, obsługa sympatyczna, oferta bogata😘
star
star
star
star
star
10-01-2018 17:00:03
*bardzo fajny kontakt z klientem, *duży wybór akcesoriów, w przystępnej cenie, *fajna, czytelna strona internetowa, która ułatwia zakupy, *zamówienie zrealizowane niemal błyskawicznie, dotarło kompletne w dodatku z miłym gratisem.
star
star
star
star
star
08-31-2018 21:37:38
Kupowałam tkaninę aida, mulinę, klej vliesofix - doskonałe gatunkowo i w bardzo dobrych cenach. Przesyłka leci chyba światłowodem, bo jest błyskawiczna!
star
star
star
star
star
07-03-2018 20:18:33
Kupiłam kordonek w poniedziałek po południu A dziś wtorek i już z niego dziergam. Świetny kontakt, ekspresowa przesyłka. Jestem zachwycona będę wracać.
star
star
star
star
star
03-06-2018 20:42:41
wszystko super, bardzo duży wybór produktów
star
star
star
star
star
02-02-2018 17:49:24
Bardzo szybka paczka. A dziś wielka niespodzianka dla frywolitanek Madeira Metallic 10 i 15 się pojawiła. Super. Wielkie dzięki.
star
star
star
star
star
02-02-2018 10:24:17
Nagyon elégedett vagyok a gyorsaságukkal, kedvességükkel! Köszönöm!
star
star
star
star
star
12-29-2017 14:27:47
Serdecznie polecam!
star
star
star
star
star
11-26-2017 10:02:01
Super, zamówienia szybko realizowane, zawsze znajdę to co potrzebuje jestem bardzo zadowolona zakupy tylko w pasmanterii Haftix �
star
star
star
star
star
10-17-2017 16:18:59
W 100% polecam zakupy w Haftix; zawsze szybko, wszystkie produkty dobrze zabezpieczone i opakowane, ceny niższe zawsze o kilka złotych niż w... (nie będę wspominać o konkurencji ;), doskonały kontakt we wszelkich sprawach z Panem Grzegorzem, no i te mini niespodzianki, które zawsze wywołują miły uśmiech na twarzy :D
star
star
star
star
star
07-22-2017 12:54:13
Polecam gorąco :)
star
star
star
star
star
07-21-2017 06:34:30
Profesjonalnie, szybko
star
star
star
star
star
07-06-2017 06:53:14
polecam 100%